Kerstbonnen gekregen?

Lever ze in voor een feelgood-pakket!
Vul het bestelformulier onderaan deze pagina in.

Blooming Bakery, Loofy’s, L.A.P. Atelier (Lokale Held 2022) en Pottle (Lokale Held 2022). Vier ondernemingen uit het Noorden. Samen hebben we twee leuke kerstpakketten samengesteld vol met mooie, duurzame, verantwoorde en lekkere producten. Zo is alles plasticvrij, circulair en ook nog eens gemaakt met sociale impact. Het ideale geschenk voor iedereen die de feestdagen graag duurzaam viert.

Goed pakketje - 7 bonnen

Dit pakket bevat:

 • Een duurzame mini-vlaggenlijn van het L.A.P. Atelier, gemaakt van kwalitatieve reststoffen die overblijven bij de gordijnindustrie
 • Een pak huisgemaakte granola noten en zaden van Blooming Bakery, met zorg en liefde bereid door slachtoffers van geweld
 • Een duurzame voorraadpot met een deksel van kurk van Pottle
 • Een setje Mini Wellness van Loofy’s, met mini varianten van een shampoo-, conditioner-, hand- en body bar, voor een plasticvrije badkamer.

Duurzaam kerstgeschenk - 7 bonnen + € 35,-

Dit pakket bevat:

 • Een duurzame mini-vlaggenlijn van het L.A.P. Atelier 
 • Een duurzame tas van het L.A.P. Atelier
 • Een pakje huisgemaakte granola met noten & zaden van Blooming Bakery
 • Een zakje gevuld met heerlijke nougat van Blooming Bakery
 • Een zakje gevuld met gezonde en lekkere dadel candybars van Blooming Bakery
 • Een milieubewuste, van gerecycled glas gemaakte kaarsenhouder inclusief duurzame kaars van Pottle
 • Een set van twee duurzame glazen, gemaakt van gerecyclede wijnflessen van Pottle 
 • Een setje Mini Wellness, met mini varianten van een shampoo-, conditioner-, hand- en body bar van Loofy’s
 • Een plasticvrije tandenborstel van Loofy’s
 • Een bamboe tandenborstelhouder van Loofy’s. 

Over onze ondernemingen:

Blooming Bakery

Onze bakkerij is een sociale onderneming waar brownies en ander lekkers met zorg en liefde wordt bereid door cliënten van hulporganisatie Fier, slachtoffers van geweld. Onder begeleiding van gekwalificeerde bakkers en vrijwilligers krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken en zich verder te ontplooien. Met jouw bestelling steun je hen in het opbouwen van een mooie toekomst zonder geweld.

Loofy's

Loofy’s zet zich in voor een 100% plasticvrije badkamer. Momenteel bevatten veel verzorgingsproducten micro- en nanoplastics die schadelijk zijn voor mens en natuur. Tover daarom je badkamer ritueel om en maak gebruik van plasticvrije en natuurlijke haarverzorging! Andere cosmetica merken inspireren om stappen te zetten plasticvrij te zijn, dat is onze visie. Alleen op die manier kunnen we versneld van al het overbodige plastic af. Door kritisch te kijken naar huidige processen en verpakkingen leren we van bestaande fouten en kunnen we elkaar inspireren het anders te doen.

L.A.P. Atelier

In onze sociale onderneming bieden we slachtoffers van geweld, de cliënten van hulporganisatie Fier, de kans om te werken aan een nieuwe toekomst. Ze ontdekken hun talenten, werken aan werknemersvaardigheden en bouwen weer zelfvertrouwen op. In het atelier maken we gebruik van de restmaterialen vanuit de gordijnindustrie. Door de grote productie blijft er regelmatig kwalitatief goede textiel over. Deze toveren wij in ons professionele naaiatelier weer om tot mooie, hippe en bovenal duurzame vlaggenlijnen.

Pottle

Pottle inspireert de samenleving om de huidige manier van consumeren te veranderen, zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Met Pottle willen we perspectief veranderen. Dat betekent aan de ene kant keuzevrijheid op de arbeidsmarkt. Zo kunnen helden zoals die van ons, met een afstand tot de arbeidsmarkt, niet alleen aan de slag bij de dagbesteding, maar echt meedoen. Of dat nou als automonteur, in de horeca of totaal ergens anders is. Ook willen we dat glas door de gemiddelde Nederlander niet meer direct geassocieerd wordt met afval. Daarom geven we gerecycled glas een tweede leven als bijvoorbeeld een voorraadpot, een kaarsenhouder of een vaas. 

Bestellen?

Vul hieronder het geschenk van jouw keuze en je gegevens in. Je krijgt van ons een bevestigingsmail wanneer je jouw geschenk kunt ophalen tegen inlevering van de kerstbonnen (en evt. bijbetaling). De afhaallocatie is Nieuwestad 1 in Leeuwarden (Brownies & downieS).