word vrijwilliger
Bij Blooming Bakery

Lijkt het jou leuk en waardevol om je vrijwillig in te zetten bij Blooming Bakery? Hieronder vind je meer informatie en kun je je contactgegevens invullen.

Weer meedoen

Bij Blooming Bakery geloven we erin dat je de cirkel van geweld stopt door slachtoffers naar economische en sociale zelfredzaamheid toe te leiden. We geven onze deelnemers de kans om positieve ervaringen op te doen in een veilige en inspirerende omgeving.

We zetten in op toeleiding naar werk of een gepaste opleiding. Zo biedt Blooming Bakery een springplank naar een toekomst waarin deze jongeren hun verleden achter zich kunnen laten en weer deel gaan uitmaken van het sociaal maatschappelijk leven. 

Als vrijwilliger bij Blooming Bakery draag je bij aan dat ‘deelnemen’ aan de maatschappij, omdat je bij wijze van spreken een oefencollega voor onze deelnemers bent. Je ondersteunt bij werkzaamheden in de bakkerij, maakt een praatje met ze en helpt onze niet-Nederlandstalige deelnemers in een ongedwongen setting met het leren van de Nederlandse taal. 

Aanmelden als vrijwilliger

Lijkt het je leuk om onze jongeren in de bakkerswerkplaats in Leeuwarden of Capelle aan den IJssel te ondersteunen? Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen dan binnenkort contact met je op.