Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen over bestellingen bij Blooming Bakery

FAQ

In principe zijn alle producten onder ‘afhaalaanbod’ alleen af te halen bij één van onze locaties in Leeuwarden of Capelle aan den IJssel. In overleg is bezorging echter soms mogelijk, bijvoorbeeld voor grote of zakelijke bestellingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Om heel Nederland te kunnen laten genieten van het lekkers van Blooming Bakery, bieden we sommige producten aan als brievenbuscadeautje. Dat werkt als volgt:

  • Keuze formaat en inhoud – Jij kiest in onze webshop een formaat brievenbuscadeautje (small, medium of large) en de soort koek die je erin wilt hebben.
  • Ontvanger –  Je vult de adresgegevens van de ontvanger van jouw cadeautje in. Dit mag je natuurlijk ook zelf zijn 😉
  • Persoonlijke boodschap – Je kunt ook nog een persoonlijke boodschap (max. 140 tekens) invullen. Deze schrijft één van onze deelnemers voor je op een kaartje.
  • Bereiden en verpakken – Wij bereiden jouw bestelling en verpakken deze in voedselveilig papier en een brievenbuspakketje, samen met jouw persoonlijke kaartje. Op deze manier is onze koek tenminste 10 dagen houdbaar.
  • Verzending en bezorging – We versturen je pakketje binnen 2 werkdagen. Je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail. Doorgaans duurt het daarna nog 1 tot 3 dagen voordat jouw cadeautje wordt bezorgd. Omdat wij geen invloed hebben op drukte bij het postbezorgingsbedrijf, kunnen we geen exacte bezorgdatum garanderen.
  • Huisdieren – Let op: heeft de ontvanger van jouw brievenbuscadeautje huisdieren? Laat hem of haar dan weten dat jouw pakketje onderweg is. Onze producten zijn namelijk niet geschikt voor huisdieren.

Tijdens het afrekenen kies je zelf een afhaaldatum. Deze kun je ook in de bevestigingsmail van jouw bestelling terugvinden. We hanteren een minimale levertijd van één werkdag.

Je kunt je bestelling ophalen tijdens de openingstijden van de afhaallocatie. Onze vestigingen in Leeuwarden en Capelle aan den IJssel zijn open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Tijdens het afrekenen geef je aan bij welke vestiging van Blooming Bakery je jouw bestelling wilt afhalen. Dit afhaaladres vind je ook terug in de bevestigingsmail die we je sturen. 

Onze afhaallocatie in Leeuwarden: Holstmeerweg 1
Onze afhaallocatie in Capelle aan den IJssel: Burgemeester Schalijlaan 70

Onze locaties zijn gevestigd in de bedrijfspanden van Fier.

Onze producten worden met zorg bereid. Blooming Bakery is in het bezit van het hygiënecode-certificaat van de Stichting Voedsel veiligheidsinspectie Wageningen (SVVW) in samenwerking met ISACert B.V. Bakkerijen. 

De Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij is een voedselveiligheidsplan, dat beschrijft hoe bepaalde eet- of drinkwaren op hygiënische wijze moeten worden bereid, verwerkt, behandeld, verpakt, vervoerd, gedistribueerd of verhandeld. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) controleert de bakkerijen aan de hand van deze Hygiënecode.

Blooming Bakery beschikt over professionele bakkerswerkplaatsen met de capaciteit om grote bestellingen te kunnen bereiden. Uiteraard moeten we daar in onze planning wel rekening mee kunnen houden. Neem dus ruim van tevoren contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Jazeker! Blooming Bakery levert gebak aan allerlei bedrijven, bijvoorbeeld aan restaurants en café’s. Lees hier alles over zakelijk bestellen.